Westlandsekorenfederatie

popkoor

info                

naam             Timeless

plaats            Wateringen

website        link

Contact        e-mail

vaste repetitieavond:

​

Woensdagavond (20.00-22.00 uur)

Repetitieruimte:

Nederland 3

Lange Spruit 84

Wateringen

Popkoor Timeless

Even voorstellen

Popkoor Timeless is hét Popkoor uit de regio Westland dat tussen de noten door swingt.

Maar liefst 50 zangers en zangeressen in de leeftijd van 25 tot 45 jaar laten zich horen.

Ons koor staat tijdelijk onder leiding van dirigent Peter Dingemanse en word muzikaal begeleid door de band 'Totally Expected'.

We bestaan al sinds 1987 en zingen een breed repertoire waar steeds nieuwe nummers aan toe worden gevoegd. Van ABBA tot de Bee Gees en van Katy Perry tot Robbie Williams en Bløf. Van ingetogen nummers als Fields of Gold en Halleluja tot vuige rock als Sex on fire en Blurred Lines.

Gemiddeld iedere twee jaar zetten wij een swingende avondvullende show neer met zang, muziek en dans. Muzikale samenwerkingen zoals met Honsels Harmonie in 2016 zien wij als een uitdaging en ook worden wij enthousiast van huiskamerconcerten voor bijvoorbeeld de bewoners van De Nederhof.

Wij zijn als koor ook te boeken om op locatie te komen zingen. Neem voor meer informatie contact met ons op via: pr@popkoortimeless.nl .

Er is regelmatig plaats voor nieuwe leden. Wij kunnen vooral versterking van mannen (bassen en tenoren) gebruiken, maar dames zijn uiteraard ook welkom (wel rekening houden met een eventuele wachtlijst). Dus hou je van zingen en spreekt Popkoor Timeless je aan? Dan zij wij wellicht op zoek naar jou!

Wij repeteren op de woensdagavond vanaf 20.00 uur in Westlands Popcentrum Nederland 3, Lange Spruit 84 in Wateringen.

Voor meer informatie:

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met: pr@popkoortimeless.nl

  © Westlandsekorenfederatie 2019